Werkgevers moeten hun werknemers meer als zzp’er laten werken. Zzp’ers hebben minder vaak een burn-out, zijn meer bevlogen en vinden hun werk gevarieerder.

Lees verder »

Volgens Zelfstandigen Bouw, vakbond voor zzp’ers in de bouw, zijn veel zelfstandigen de dupe van de slechte voorlichting door de Belastingdienst.

Lees verder »

De bouwsector is het eerste kwartaal van dit jaar flink gegroeid. Vergeleken met het eerste kwartaal van 2015 nam de omzet toe met 5,5%, zo meldt het CBS.

Lees verder »

Zzp’ers met financiële problemen hebben gemiddeld € 135.000 aan schulden. ‘Vooral veel zzp’ers en mensen die gedwongen hun huis moeten verkopen komen in de schulden terecht.’

Lees verder »

Zzp’ers hebben minder vaak een burn-out dan mensen in loondienst. Zelfstandige ondernemers doen vaker fysiek zwaarder werk, zijn meer bevlogen en vinden hun werk gevarieerder.

Lees verder »

Consumenten blijven positief over de Nederlandse economie. Net als vorige maand komt het consumentenvertrouwen uit op 1. Dat is ruim boven het gemiddelde van de afgelopen 20 jaar (-8).

Lees verder »

Doordat steeds meer Nederlanders via webshops aankopen doen, steeg het pakketvervoer vorig jaar explosief. In 2015 werden 208 miljoen pakketten binnen Nederland vervoerd, 11,3% meer dan in 2014.

Lees verder »

Volgens de Europese Commissie moet Nederland de positie van zzp’ers verbeteren. Zzp’ers moeten onder andere makkelijker toegang krijgen tot sociale zekerheid.

Lees verder »

Zeven grote organisaties hebben zich aangesloten bij Betaalme.nu, een initiatief voor snellere betaling van grote bedrijven aan leveranciers uit het mkb.

Lees verder »

Nederlandse ondernemers zijn positief gestemd. Het ondernemersvertrouwen was in het tweede kwartaal van dit jaar net zo positief als in het eerste kwartaal.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.